Het ontstaan van Adeko

Adeko is een echt familiebedrijf. Ieder lid van het gezin is op enige manier betrokken geweest bij het bedrijf. Elke avond werd de dagelijkse gang van zaken aan de keukentafel besproken. Op de momenten dat het nodig was, sprongen de gezinsleden bij om een order af te krijgen. De oprichter Leo de Koster is nog altijd werkzaam bij Adeko. Samen met zijn zoon Koen de Koster verzorgt hij de dagelijkse leiding.

Adeko Webdesign & Development

Waarom de naam Adeko

Zoals uit bovenstaande disciplines blijkt zit marketing bij Adeko in het bloed. De naam Adeko is ook niet zomaar ontstaan. De letter A was een strategische beslissing. Ten tijde van de oprichting was gedrukte media waaronder de Gouden Gids “het” medium om de klant te bereiken. Gezien de vermeldingen op alfabetische volgorde werden getoond was dit de manier om snel onder de aandacht te komen. De rest van de naam Adeko komt voort uit de achternaam de Koster.


Adeko Promotional Products

Adeko Promotional Products

Je vindt bij ons 2 bedrijfstakken. Adeko Webdesign & Development en Adeko Promotional Products. In 1994 is Adeko Promotional Products begonnen als specialist in promotioneel textiel, bedrijfskleding en relatiegeschenken. Deze producten worden voorzien van een logo of reclameboodschap. Dit gebeurt door middel van een bedrukking, borduring of andere bewerkingsmethodes. Onze specialisatie bestaat er voornamelijk uit dat wij het beste product tegen een concurrerende prijs, voor het beoogde doel leveren. Niets meer, maar zeker ook niets minder!


Adeko Webdesign & Development

In 2011 is Adeko Webdesign & Development opgericht. Aanvankelijk zijn wij begonnen met het ontwikkelen en ontwerpen van WordPress websites. Dit doen wij vanzelfsprekend nog steeds. Daarnaast merkten wij dat er een grote vraag was naar webshops. Om die reden zijn wij ons mede gaan specialiseren in PrestaShop. Medio 2012 zijn wij officieel partner van PrestaShop geworden en inmiddels hebben wij de status van Platinum partner. In onze portfolio vind je een aantal voorbeelden van websites en webshops welke wij hebben ontwikkeld. Ook voor andere services zoals hosting, SSL Certificaten of domeinregistratie kun je bij ons terecht.

Adeko Webdesign & Development