Onze doelstelling

Adeko heeft zich tot doel gesteld de online wereld gebruiksvriendelijker, mooier en beheersbaarder te maken. Onder andere door het toepassen van krachtige beheersystemen als PrestaShop en WordPress stellen wij onze opdrachtgevers in staat online succesvol te zijn. Begeleiding is daarbij van essentieel belang, dit is dan een ook groot onderdeel van onze dienstverlening. Zo leren wij u tips en tricks, zodat u echt optimaal gebruik kunt maken van uw online tools.

Het team van Adeko

Het team van Adeko is heel divers, ieder heeft zijn eigen specialiteiten om op die manier goed in te kunnen spelen op de behoefte van haar klanten. Naast onze vaste designers en developers, werkt Adeko nauw samen met een aantal vak opleidingen. Zo heeft Adeko continu vers talent in huis, met een frisse en actuele kijk op de online markt. Onze stagiairs gaan onder begeleiding van onze vaste medewerkers aan het werk met projecten van onze opdrachtgevers om zo de fijne kneepjes van het vak te leren.

Leo de Koster

Financieel manager

Leo de Koster

Als oprichter van Adeko in 1994 heeft Leo van Adeko een stabiel bedrijf gemaakt. Inmiddels treedt Leo steeds meer naar de achtergrond. Momenteel is Leo nog verantwoordelijk voor de administratie en heeft hij een adviserende rol.

leo@adeko.nl

Koen de Koster

Project manager

Koen de Koster

Sinds 2016 is Koen als partner ingetreden bij Adeko, Koen was in de periode van 2001 tot 2004 al eerder werkzaam bij Adeko. Koen houdt zich bezig met de kwaliteitscontroles, planning en het managen van de ontwerpers en ontwikkelaars.

Koen op LinkedIn
koen@adeko.nl


Leo-test

Het onstaan van Adeko

Marketing zit bij Adeko in het bloed. De naam Adeko is dan ook niet zomaar ontstaan. De letter A was een strategische beslissing. Ten tijde van de oprichting, in 1994, was de telefoongids “het” medium om de klant te bereiken. Gezien de vermeldingen op alfabetische volgorde werden getoond was dit de manier om snel onder de aandacht te komen. De rest van de naam Adeko komt voort uit de naam van de oprichter, Leo de Koster.

Adeko is een echt familiebedrijf, ieder lid van het gezin is op enige manier betrokken geweest bij het bedrijf. Elke avond werd de dagelijkse gang van zaken aan de keukentafel besproken. Op de momenten dat het nodig bleek sprongen de gezinsleden bij. Op dit moment is Leo de Koster nog altijd werkzaam bij Adeko. Samen met zijn zoon, Koen de Koster, verzorgen zij de dagelijkse leiding.

Leo-test

×