Aanpak

Een goed plan van aanpak is het halve werk

Adeko gaat graag voor u aan de slag.
Wij vinden het belangrijk om goed te inventariseren wat uw ideeën zijn en zullen dit in een persoonlijk gesprek samen met u bespreken.
Om met een gedegen voorstel te komen zijn er een aantal belangrijke zaken om alvast over na te denken:

Wat is uw huisstijl?
Wat zijn uw doelstellingen?
Wat zijn uw verwachtingen?
Welke website vind u prettig werken?
Heeft u al eens om u heen gekeken welke website vind u mooi?

Wij zullen dit dan samen met u doorlopen om zo een goed beeld te krijgen van wat uw wensen zijn.


text

Na een kennismakingsgesprek schrijft Adeko een plan van aanpak waarin wij uw wensen opnemen. Wij zullen dit met u bespreken en onderbouwen. Zodra het plan van aanpak overeenkomt met uw wensen zal Adeko een duidelijke offerte voor u opmaken waarin dit alles ook weer naar voren zal komen.

paint

Zodra u akkoord bent met de door ons opgestelde offerte zullen wij starten met het eerste ontwerp van uw nieuwe website. Afhankelijk van uw wensen en het budget kan het zelfs zo zijn dat één van onze ontwerpers fysiek bij u langs komt om een nog beter beeld bij de uitstraling van de organisatie te krijgen.

code

Als de ontwerpfase is afgerond en goedgekeurd door u. Dan zal Adeko gaan starten met de ontwikkeling van uw nieuwe website. De stappen die wij volgen tijdens het ontwikkelen van een website zijn in ieder project verschillend door de verschillende wensen en eisen die onze opdrachtgevers aan hun website stellen.

deal

Nadat de ontwikkeling van uw nieuwe website is afgerond wordt er door Adeko uitgebreid getest. Als Adeko tevreden is over het project en bij u aangeeft dat het project afgerond is, kan ook u dit uitgebreid testen op onze ontwikkelserver. Als ook u tevreden bent wordt uw website online gepubliceerd.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Via onderstaand formulier kunt u aangeven dat u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Omdat het ontwikkelen van een webshop niet zomaar iets is, willen wij in de meeste gevallen eerst een persoonlijke afspraak inplannen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van de afspraak.

×