PrestaShop op maat

Een PrestaShop website geheel op maat?

Als officiële Platinum partner van PrestaShop kan Adeko u uitstekend van dienst zijn bij het ontwikkelen en beheren van een professionele PrestaShop op maat.
Ieder pakket heeft zijn eigen specifieke eisen om zo goed mogelijk te presteren, dit geldt zeker ook voor het PrestaShop pakket.
Adeko heeft zijn diensten afgestemd op PrestaShop zodat daadwerkelijk het maximale uit het pakket wordt gehaald.

Vrijblijvende offerte

Unieke uitstraling bij een PrestaShop op maat website

Gespecialiseerd in het vormgeven van webshops

Adeko kan u uitstekend van dienst zijn bij het vormgeven van uw webshop. Eerst wordt in overleg met u een uniek ontwerp gemaakt. Na goedkeuring wordt dit ontwerp ontwikkeld tot een werkende webshop. Conversie optimalisatie speelt een belangrijke rol in het ontwerp. Bezoekers moeten een veilig gevoel krijgen binnen de webshop.

Uiteindelijk is het belangrijk dat deze bezoekers actie ondernemen, daarmee bedoelen wij dat de bezoeker daadwerkelijk een bestelling plaatst. Slimme inzichten vanuit de gebruikerskant zullen zeker leiden tot meer conversies. Deze inzichten worden al in de ontwerpfase van de ontwikkeling van een webshop toegepast, alvorens de webshop daadwerkelijk ontwikkeld wordt.

Vrijblijvende offerteLees meer

Verbeteren vindbaarheid

Top resultaten binnen zoekmachines

Zoekmachines als Google optimaliseren inmiddels op de manier waarop het thema opgebouwd is. Denk bijvoorbeeld aan het functioneren van webshops op mobiele apparatuur als smartphones en tablets. De zoekmachines kijken ook of het thema van uw webshop uniek is. Indien een concurrerend bedrijf gelijkwaardige content online heeft staan wordt hiernaar gekeken om uw positie te bepalen. Daarom is het belangrijk naast de unieke content ook een uniek thema te gebruiken.

Vrijblijvende offerteLees meer

Inbouwen functionaliteiten

PrestaShop heeft in de add-ons store enorm veel functionaliteiten klaar staan om in te bouwen. Soms is het installeren en configureren van een PrestaShop module niet eenvoudig. Adeko kan u uitstekend van dienst zijn bij het inbouwen van een module, indien de functionaliteiten die u zoekt nog niet in de vorm van een module bestaan.

Bestaande moduleModule ontwikkelen

Koppelen met CRM/ERP

Het koppelen van CRM/ERP systemen met PrestaShop zorgt dat beide systemen met elkaar communiceren waardoor u bepaalde processen automatiseert. Adeko heeft al een aantal koppelingen voor CRM/ERP pakketten gerealiseerd.

Alle koppelingen

PrestaShop hosting

Specifieke PrestaShop hosting zal resulteren in snellere laadtijd voor uw bezoekers. Dit heeft tevens een sterke invloed op de ranking binnen zoekmachines, aangezien die laadtijd in hun indexering wordt meegenomen. Adeko is de perfecte partner als het gaat om PrestaShop hosting.

Lees meer

Ontvang een vrijblijvende offerte

Via onderstaand formulier kunt u aangeven dat u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Omdat het ontwikkelen van een webshop niet zomaar iets is, willen wij in de meeste gevallen eerst een persoonlijke afspraak inplannen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van de afspraak.

×