Webdesign

Een website of webshop die past bij de organisatie

Een webdesign hoort naadloos aan te sluit op de huisstijl van een organisatie. De uitstraling van de website is van groot belang, echter zijn zaken als gebruiksvriendelijkheid en ondersteunende functionaliteiten zeker ook van groot belang. Bezoekers moeten een vertrouwd en veilig gevoel krijgen als zij uw website bezoeken. Een uniforme uitstraling in alle uitingen is daarvoor van groot belang. Als bezoekers al bekend zijn met de onderneming en de site valt buiten het bekende beeld dan kan dit al een negatieve indruk geven. Er wordt gekeken naar de huidige situatie en de gewenste situatie om daar tussen de perfecte balans te vinden.
Direct afspraak plannen

De kern van een goed webdesign

Inleven en communiceren

Voor er gestart kan worden met een webdesign moeten eerst alle onderdelen die in de website getoond moeten worden in kaart worden gebracht.

  • Wat verwacht een bezoeker aan te treffen op de website?
  • Wat wil de opdrachtgever uitstralen?
  • Wat is het doel van de website?
  • Welke elementen zijn het belangrijkst en verdienen een prominente plek?
  • Waar verwacht een bezoeker bepaalde informatie te vinden?
  • Wat is uw doelgroep en wat is voor hen gebruikersgemak?

Vervolgens wordt er een stramien gemaakt met de verschillende onderdelen die in de website terug gaan komen. Als het stramien af is wordt de stijl van de website bepaald. Het ontwerp van de website wordt grotendeels bepaald door de huisstijl van de organisatie. Indien er nog geen bestaande of alleen een verouderde huisstijl is om mee te werken, wordt er eerst een nieuwe huisstijl bepaald met de klant.

Persoonlijke afspraak plannen

Uniek webdesign met WordPress

Met WordPress als beheersysteem ontwikkelt Adeko krachtige websites zonder restricties op het gebied van design. Dit betekent dat Adeko volledig vrij is om eerst een ontwerp te maken aan de hand van de wensen, verwachtingen en eisen van een opdrachtgever. Na goedkeuring wordt dit ontwerp omgezet in HTML en CSS en wordt dit gekoppeld aan WordPress zodat de website eenvoudig te beheren is.

  • Uniek webdesign
  • Gebruiksvriendelijk voor iedere doelgroep
  • Responsive dankzij Bootstrap techniek
  • Eenvoudig te beheren met WordPress

Zo biedt Adeko met WordPress als beheersysteem krachtige oplossingen voor bedrijven groot en klein.

WordPress op maatPersoonlijke afspraak plannen

Eén keer de kans voor een eerste indruk

Het design van een website is vaak de eerste indruk die mensen krijgen als zij in aanraking komen met uw bedrijf. Aangezien iedereen maar één keer de kans krijgt op een goede eerste indruk is het ontwerp van de website van essentieel belang. Daarom moet hier goed over nagedacht worden.

Herhaling is herkenning

Het ontwerp van de website mag niet botsen met eerdere uitingen van een organisatie, dit betekent niet dat deze er precies hetzelfde uit moet zien. Als deze zaken goed op elkaar afgestemd worden blijft er wel een zekere herkenning, daardoor heeft de website een betrouwbare uitstraling.

Online visitekaartje

Uiteindelijk is het doel dat bezoekers contact opnemen, dit kan door het schrijven van commerciële teksten die bezoekers proberen te bewegen actie te ondernemen. Echter kan dit ook in het ontwerp van de website verwerkt worden, met de juiste balans tussen beide elementen worden de beste resultaten behaald.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

Heldere communicatie begint met een frisse moderne website, dat betekent zo goed mogelijk gebruik maken van de beschikbare ruimte. Er zijn veel onderzoeken gedaan over hoe bezoekers websites bekijken, er wordt weinig gelezen en bijna alleen maar gescand. Maak gebruik van deze kennis en zorg dat de belangrijke informatie duidelijk staat aangegeven op de juiste positie binnen de website.

Afspraak voor kennismaking plannen

Om ervoor te zorgen dat wij goed in de huid van onze opdrachtgever kunnen kruipen maken wij graag eerst een persoonlijke afspraak. U kunt een afspraak aanvragen via onderstaand formulier. Vul uw gegevens en een gewenste datum en tijd in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van de afspraak.

×