Webdiensten

PrestaShop webdiensten


Het beheersysteem PrestaShop is een pakket dat optimaal functioneert als de webdiensten rondom het pakket specifiek ingericht zijn. Hosting is hier een belangrijk voorbeeld van. Het PrestaShop pakket functioneert optimaal op een server die hier specifiek voor ingericht is. Adeko biedt u hiervoor ook diverse oplossingen. Zo haalt u als webwinkelier het optimale uit uw pakket. PrestaShop is een uitgebreid pakket met een enorme hoeveelheid functionaliteiten. Door onze workshops bij te wonen, brengen wij u graag op de hoogte van de beste manier om deze functionaliteiten in te zetten. Om uw webshop veilig te houden voor uw bezoekers, is het van belang uw webshop regelmatig te laten updaten. Al deze webdiensten kunt u bij ons onder brengen zodat u één partij heeft voor de complete dienstverlening.


prestashop_logo_groot

PrestaShop hosting

Hosting is één van onze webdiensten. Door middel van een goed hostingplatform verbetert u onder andere de laadtijd van uw webshop. Door de specifieke PrestaShop hosting zorgt u er voor dat uw pakket optimaal functioneert. Met onze gratis verhuisservice wordt uw webshop door ons verhuisd naar de nieuwe hosting omgeving.

Meer info

PrestaShop workshops

Adeko helpt u graag om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen uit de functionaliteiten van uw PrestaShop omgeving. Een ander belangrijk onderdeel van onze webdiensten zijn onze workshops. Deze worden specifiek afgestemd op uw huidige niveau, zodat u eenvoudiger de volgende stap kunt zetten naar een succesvolle webshop.

Meer info

PrestaShop updates & beveiliging

Uw bezoekers verwachten een veilige omgeving als zij iets bij u willen gaan bestellen. Daarom is het van groot belang dat uw beveiliging op orde is. Eén van de belangrijkste aspecten binnen onze webdiensten is het tijdig updaten van uw PrestaShop omgeving. Wij monitoren uw website en zullen u tijdig informeren over belangrijke updates.

Meer info


WordPress webdiensten


WordPress is wereldwijd de grootste speler als het gaat om beheersystemen voor websites. Adeko biedt een krachtig platform om het optimale uit uw WordPress omgeving te halen. Naast het ontwikkelen van een WordPress website biedt Adeko webdiensten als WordPress hosting, WordPress workshops en het beveiligen en updaten van uw WordPress omgevingen. Dit is van groot belang om uw website goed te laten functioneren en optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden binnen het WordPress pakket, om zodoende uw bezoekers een veilige omgeving te bieden.


wp_logo_groot

WordPress hosting

WordPress hosting is een belangrijk onderdeel van onze webdiensten. Met de WordPress hosting van Adeko bent u verzekerd van een hoogwaardige hostingoplossing. Een betrouwbare en veilige omgeving met een hoog service niveau zijn essentieel voor uw WordPress platform.

Meer info

WordPress workshops

Workshops maken ook deel uit van onze webdiensten. Tijdens deze workshops leren wij u bepaalde hulpmiddelen optimaal toe te passen, op welke onderdelen de focus zou moeten liggen en op welke zaken u dient te letten om in contact te komen met de bezoekers van uw website.

Meer info

WordPress updates & beveiliging

WordPress en plugins die in uw WordPress omgeving zijn geïnstalleerd komen regelmatig met updates, maar u kunt deze niet altijd zelf doorvoeren. Wij kunnen dit voor u begeleiden en desgewenst doorvoeren om te verzekeren dat uw website optimaal functioneert.

Meer info

×