PrestaShop updates & beveiliging

Updates en beveiliging

Adeko controleert periodiek op updates voor onze klanten. Zodra er een update moet worden uitgevoerd, nemen wij contact met u op. Zo ontzorgen wij u en zorgen wij tevens voor continuïteit, betrouwbare beveiliging en optimale gebruiksvriendelijkheid.

  • Alle voor u relevante updates worden altijd uitgevoerd
  • Optimale veiligheid door het gebruik van de meeste recente versie
  • Dagelijkse backups van zowel database als bestanden (backups tot 1 week oud zijn gratis)
  • Geen downtime door update fouten
  • Beveiligingsupdates worden altijd binnen maximaal 5 werkdagen doorgevoerd
  • Algemene updates worden binnen maximaal 10 werkdagen doorgevoerd

U bent een niet bestaande klant zonder update contract en wilt uw webshop laten updaten.

Dat kan bij Adeko! Wij verplaatsen uw webshop naar één van onze ontwikkelservers. Zodra de kopie op deze server staat, voeren wij de update uit. Op deze manier ondervinden uw bezoekers geen hinder van de updates. Wij controleren na het updaten van Prestashop en/of geïnstalleerde plugins of de webshop nog naar behoren functioneert.

Overleg voor het updaten met uw hostingpartij of deze updates ondersteund worden. Sommige updates maken gebruik van een nieuwe versie van MySQL of PHP. Wellicht is deze nieuwe versie nog niet op uw webserver geïnstalleerd waardoor de update van uw webshop niet goed zal functioneren. Dit geldt niet voor klanten die door Adeko worden gehost. De Prestashop webservers van Adeko worden altijd direct na de release van een nieuwe versie geupdate.


Adviseert Adeko zelfstandig updates uit te voeren?

Uiteraard kunt u zelf de updates verzorgen, echter hier zitten aanzienlijke risico’s aan verbonden. Vaak beschikt u niet over de mogelijkheid uw site naar een ontwikkelomgeving te migreren waardoor u het risico loopt dat uw webshop na de update niet meer goed, of zelfs helemaal niet meer functioneert. Tevens heeft u vaak zelf niet de expertise in huis om dit zelf uit te kunnen voeren. Ons advies zou zijn, schoenmaker blijf bij uw leest en laat ons u hiermee van dienst zijn.


PrestaShop updates & beveiliging

Wilt u weten of uw webshop nog draait op een actuele en veilige versie, of wilt u meer informatie over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op.

Aanvraag

×