WordPress updates & beveiliging

WordPress updates & beveiliging

Hou uw WordPress website veilig en up-to-date. Adeko helpt u graag met het periodiek uitvoeren van deze werkzaamheden. Iedere website werkt anders, er zit maatwerk in de site of er zijn plugins gebruikt om functionaliteiten mogelijk te maken. Dit kan invloed hebben op de mogelijkheid om een website up te daten naar de nieuwste versie. Om inzicht te krijgen in de benodigde werkzaamheden, scannen wij periodiek graag uw website, vervolgens ontvangt u van ons een voorstel om de website te updaten.

Aanvraag


  • Alle voor u relevante updates
  • Optimale veiligheid en functionaliteit
  • Dagelijkse backups (backups tot 1 week gratis)
  • Geen down-time door update fouten
  • Beveiligingsupdates binnen 5 werkdagen
  • Algemene updates binnen 10 werkdagen

Wij hebben uw website niet ontwikkeld, maar u wilt deze op een veilige manier laten updaten.

Dat kan bij Adeko! Wij verplaatsen uw website naar één van onze ontwikkelservers. Zodra de kopie op deze server staat, voeren wij de update uit. Op deze manier ondervinden uw bezoekers geen hinder van de updates. Wij controleren na het updaten van WordPress en/of geïnstalleerde plugins of de website nog naar behoren functioneert.

Overleg voor het updaten met uw hostingpartij of deze updates ondersteund worden. Sommige updates maken gebruik van een nieuwe versie van MySQL of PHP. Wellicht is deze nieuwe versie nog niet op uw webserver geïnstalleerd, waardoor de update van uw website niet goed zal functioneren. Dit geldt niet voor klanten die door Adeko worden gehost. De WordPress webservers van Adeko worden altijd direct na de release van een nieuwe versie geupdate.

×