WordPress workshops

Kennis vergroten

WordPress is een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Veel ontwikkelaars bouwen websites met WordPress, omdat de opdrachtgevers een gebruiksvriendelijk beheersysteem achter hun website willen hebben. Zeker voor opdrachtgevers die zelf actief met hun website bezig zijn en door willen ontwikkelen zijn de WordPress workshops van Adeko een uitkomst.

Adeko helpt u graag meer uit uw WordPress omgeving te halen en daarom bieden wij workshops aan. Tijdens de workshops zullen we naast de uitleg over de functionaliteiten van WordPress veel tijd besteden aan het verbeteren van de vindbaarheid van uw WordPress website. De workshops bieden tevens voldoende gelegenheid om vragen te stellen over specifieke onderwerpen. Wij helpen u tijdens de workshop graag verder op weg naar succes.

Om een succesvolle WordPress website te onderhouden is meer nodig dan alleen de ontwikkeling van een website. Juist het traject na het opleveren van de website bepaald het succes. Dit is de reden dat Adeko juist hier de nadruk op legt bij klanten.

Er staan momenteel nog geen datums gepland voor workshops. Schrijf u vast in en u ontvangt een e-mail met mogelijke datums, zodra deze zijn vastgesteld.

Schrijf u direct in

Welk niveau heeft u?

×