WordPress koppelingen

Koppelingen veroveren de markt

Nooit meer dubbel werk en altijd actuele informatie met minder risico op fouten. Koppelingen zorgen ervoor dat u weer tijd heeft voor de werkzaamheden waar u zich mee bezig moet houden. Adeko kan onderstaande koppelingen snel in uw website integreren. Staat uw koppeling hier niet tussen? Dan zijn wij u graag van dienst bij het op maat ontwikkelen van de gewenste koppeling.
Nieuwe koppeling

WordPress koppeling Realworks

Actueel aanbod op uw website vanuit Realworks

Verzamelsites als Funda, Huislijn en Jaap publiceren tegenwoordig het aanbod van makelaars op hun website. Echter is het voor de makelaar van essentieel belang dat het actuele aanbod ook op hun eigen website te vinden is. Met de WordPress Realworks koppeling wordt het actuele aanbod vanuit Realworks dagelijks opgehaald en gepubliceerd in uw eigen website.

Meer informatieOfferte aanvragen

WordPress koppeling Venum

Actueel aanbod op uw website vanuit Venum

Het Venum pakket geeft makelaars de mogelijkheid het meest actuele aanbod te centraliseren binnen één pakket. Omdat veel makelaars gebruik maken of willen maken van WordPress als beheersysteem werd het hoog tijd voor onze gebruiksvriendelijke synchronisatie koppeling tussen Venum en WordPress. Zo heeft u zonder extra werk altijd uw actuele aanbod online.

Offerte aanvragen

Funda koppeling voor WordPress

Uw aanbod van WordPress naar Funda

Makelaars gebruiken vaak WordPress als beheersysteem voor het publiceren van het meest actuele aanbod binnen de website. Met de Funda koppeling voor WordPress maakt Adeko het mogelijkheid het actuele aanbod direct door te sturen naar Funda. Omdat Funda een aantal specifieke wensen heeft wordt het aanbod voortaan ingevoerd in de WordPress naar Funda plugin.

Offerte aanvragen

Pararius koppeling voor WordPress

Uw aanbod van WordPress naar Pararius

Het is mogelijk om uw meest actuele aanbod, direct vanuit WordPress, door te sturen naar Pararius. Dit kan en zal u veel waardevolle tijd besparen omdat u geen dubbel werk meer hoeft te doen. Met de Pararius koppeling voor WordPress kunt u met een simpele muisklik, op de desbetreffende object pagina, aangeven of u deze wilt doorsturen naar het aanbod op Pararius. Dit komt uw efficiëntie dus te goede.

Offerte aanvragen

Nieuwe koppeling

Ook voor het op maat ontwikkelen van een koppeling is Adeko u graag van dienst. Om een beeld te krijgen van de koppeling die u zoekt verzoeken wij u via het onderstaande formulier uw wensen aan te geven. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen met een passende oplossing of om een persoonlijke toelichting te krijgen over de werkzaamheden.

×