WordPress op maat

WordPress op maat

Adeko biedt u de mogelijkheid om uw website volledig in WordPress op maat te ontwikkelen. Het voordeel hiervan is dat u zelf bepaalt hoe en welke doelen u aan uw website hangt. Door gebruik te maken van plugins kunt u nog meer functionaliteiten aan uw website koppelen. Vanzelfsprekend wordt uw website zo ontworpen dat deze naadloos aansluit bij uw huisstijl. Het upgraden van uw website naar een webshop is met verschillende oplossingen te realiseren, denk bijvoorbeeld aan WooCommerce of PrestaShop.
Vrijblijvende offerte

Ook WordPress op maat?

Gespecialiseerd in WordPress op maat websites

Hierbij staat centraal hoe u uw online doelen kunt bereiken. Met onze WordPress op maat oplossing denken wij op creatief en commercieel niveau actief mee met onze klanten. Een goede website begint tenslotte met een ontwerp wat bij uw bedrijf past. Dit betekend dat alle functionaliteiten goed in kaart moeten worden gebracht. Vervolgens wordt er een plan gemaakt over hoe deze functionaliteiten op een gebruiksvriendelijke manier door de bezoekers gebruikt kunnen worden. Zo is het bijvoorbeeld zinvol na te denken over hoe bezoekers gemakkelijk naar de juiste pagina geleid kunnen worden.

Offerte aanvragenAanpak design op maat

Functionaliteiten in WordPress

WordPress is een goede basis als beheersysteem

WordPress heeft een enorme community met ontwikkelaars! Met WordPress als basis beheersysteem en deze community, welke vele functionaliteiten als plugins ontwikkelen, zijn de opties erg breed en de ontwikkelingskosten aanzienlijk lager. Het toepassen van dit soort functionaliteiten stelt u in staat op een gebruiksvriendelijke manier uw eigen site te beheren. Met WordPress op maat kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van deze functionaliteiten. Bestaat de functionaliteit die u zoekt niet als plugin voor WordPress? Geen probleem, wij kunnen de functionaliteit voor u volledig op maat ontwikkelen.

Plugin inbouwenPlugin ontwikkelen

Een website die uw huisstijl ademt

Een goed ontwerp is meer dan een site die er mooi uitziet

Een goed ontwerp moet er ook voor zorgen dat uw website gebruiksvriendelijk is. Hier zorgt Adeko voor door goed na te denken over hoe de website gebruikt gaat worden door de bezoekers van uw website. Welke functies zijn belangrijk om extra onder de aandacht te brengen. Iedere bezoeker heeft natuurlijk zijn eigen manier om gebruik te maken van een website. Er is daarom veel onderzoek gedaan naar bepaalde patronen die bezoekers binnen een doelgroep volgen. Hier moet uiteraard bij het ontwerpen van uw website al rekening mee worden gehouden, zodat uw website optimaal presteert.

Meer informatieOfferte aanvragen

Website uitbreiden met webshop

Online verkopen, eenvoudiger dan u denkt

Elektronische handel, vaak omschreven als eCommerce, is voor bedrijven vaak de volgende stap om hun bezoekers online te faciliteren. Een professionele uitstraling en afhandeling van een transactie zijn van groot belang om de bezoeker voldoende vertrouwen te geven om over te gaan tot het plaatsen van een order. Vaak zijn bedrijven al in het bezit van een website alvorens zij de stap maken hun producten daadwerkelijk online te gaan verkopen. Het is niet altijd noodzakelijk de website compleet te vervangen, een webshop kan vaak ook ingebouwd worden bij de bestaande omgeving.

Offerte aanvragen

PrestaShop & WordPress

Gecombineerd, het beste van 2 werelden

WordPress is het populairste open source beheersysteem op dit moment. Met PrestaShop zijn wij in staat een onbeperkt aantal statische pagina’s en categorieën te maken door de CMS functie. Er zijn echter situaties waarin een blog nodig kan zijn of geavanceerde CMS functies die PrestaShop of zijn modules niet bieden. Dit is waar een gespecialiseerde tool als WordPress nuttig is. Een andere optie is dat u al gebruik maakt van WordPress en u PrestaShop als toevoeging wilt gebruiken om producten te verkopen. Met PrestaShop & WordPress gecombineerd, krijgt u het beste van twee werelden.

Offerte aanvragen

Ja, ik wil nu op maat!

Om ervoor te zorgen dat wij goed in de huid van onze opdrachtgever kunnen kruipen, maken wij graag eerst een persoonlijke afspraak. U kunt een afspraak aanvragen via onderstaand formulier. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van de afspraak.

×