Cargo Thema

Kiest u voor het Cargo Thema, dan heeft Adeko deze site in enkele uren voor u online staan. Met vele mogelijkheden voor u om zelf aanpassing door te kunnen voeren. U kiest bijvoorbeeld zelf de gewenste lettertypes of kleuren. Na een training van ons, die bij het pakket komt, weet u precies hoe u bijvoorbeeld goede content zelf online kunt zetten.

Uiteraard voorzien wij u tijdens deze trainingen van informatie en tips over hoe u ervoor zorgt dat de geplaatste content optimaal is voor zoekmachines. Kortom, wilt u snel en voordelig een goede site online hebben staan dat ook optimaal functioneerd op het gebied van vindbaarheid, dan is ons Cargo Thema zeker een goede oplossing voor u.

Bekijk demoNeem contact opBestel website

Responsive

Aangezien het gebruik van verschillende apparaten nog steeds toeneemt, is een responsive design van de website een must. Binnen het Cargo Thema krijgt u dus ook een volledige responsive website.

Vindbaarheid

Een goede website moet uiteraard ook goed gevonden kunnen worden. Daarom is ons Cargo Thema standaard voorzien van een SEO plugin welke u adviseert bij de plaatsing van uw content.

Onbeperkte pagina’s

Het Cargo Thema is zo gebouwd dat het een zogenaamde One Page website is, maar vanzelfsprekend kunt u een onbeperkt aantal achterliggende pagina’s plaatsen.

Bekijk demoNeem contact op

×