Jewel thema

Als u kiest voor het Jewel thema van Adeko heeft u binnen enkele uren een professionele website online. U kunt de website vervolgens zelf op eenvoudige wijze voorzien van zoekmachine vriendelijke content. Bij oplevering van de website ontvangt u standaard een training van 1 uur. In dit uur legt een medewerker van Adeko u uit hoe het thema werkt en krijgt u tips hoe u de website zo goed mogelijk vindbaar kan maken voor bezoekers.

Het kan natuurlijk zijn dat u liever niet zelf uw content plaatst in de website, daarom geven wij u de mogelijkheid ervoor te kiezen de content door onze medewerkers te laten plaatsen. Daarbij is het mogelijk ons de teksten te laten controleren en u feedback te geven. Op deze manier kunnen wij u van handige tips voorzien om uw website beter vindbaar te maken voor uw doelgroep.

Bekijk demoNeem contact opBestel website

Vindbaarheid

Search Engine Optimalisation, ofwel SEO is uiteraard opgenomen in het Jewel Thema. Door middel van een plugin die wij standaard installeren krijgt u advies en tips om de vindbaarheid van de desbetreffende pagina zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Conversies

Naast het vindbaar maken kijken wij ook naar de call to actions binnen de website. Hiermee vergroten wij de kans dat bezoekers daadwerkelijk contact met u opnemen. Wij kijken dan bijvoorbeeld naar uw doelen en richten daar de website op in.

Geschikt voor smartphones en tablets

De kans is groot dat veel van de bezoekers van uw website gebruik maken vanaf een smartphone of tablet. Het is van groot belang dat uw website voor deze mobiele bezoekers prettig functioneert. Ook deze functionaliteit zit ingebouwd in dit thema.

Bekijk demoNeem contact op

×