Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

10 Redenen om voor PrestaShop te kiezen.

Als je op zoek bent naar het beste e-commerce platform voor je webshop hebben wij enkele redenen voor je waarom PrestaShop het overwegen meer dan waard is.

1. PrestaShop is relatief nieuw, maar nu al één van de meest populaire e-commerce oplossingen. Ideaal dus voor een ieder die een webshop wil beginnen.

2. Een van de redenen van de enorme populariteit van PrestaShop is het feit dat je van waardevolle documentatie en support kunt genieten wanneer je deze nodig hebt.

3. Het mooiste is dat je niet hoeft te zoeken naar de vereiste documentatie en ondersteuning deze zijn beschikbaar op de webshop.

4. PrestaShop heeft een gebruiksvriendelijke interface die voor zowel beginners als professionele programmeurs heel toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken is.

5. PrestaShop heeft meerdere ingebouwde functies om producten, betalingen, verzendingen en nog veel meer te beheren via de backoffice.

6. PrestaShop is zeer mobiel-vriendelijk.

7. Er zijn meer dan 40 vertalingen beschikbaar voor zowel de front-end als de backend.

8. Volg de activiteit en de groei van je winkel via een real-time analytics dashboard. Zo kan je de real-time van je bezoekers bijhouden, de gemiddelde orderwaarde bezichtigen, het succespercentage en heb je inzicht in nog vele andere zaken!

9. PrestaShop is een lichtgewicht platform waardoor het de servers niet teveel belast hetgeen weer leidt tot betere prestaties!

10. PrestaShop heeft het gemakkelijk gemaakt om jouw webshop te migreren.

Conclusie

Prestashop heeft niet voor niets een enorme populariteit onder (beginnende) ondernemers. Het is gebruiksvriendelijk en naast de grootschalige ingebouwde functies, heb je een groot klanten bereik door de flexibiliteit van de software!