Een PrestaShop webshop laten ontwikkelen

PrestaShop is het platform, of Content Management Systeem, voor een goede en stabiele webshop. Dit CMS biedt een veilige en stabiele basis om een professionele en succesvolle webshop te ontwerpen en ontwikkelen. Ondanks dat het pakket vele mogelijkheden, toevoegingen en opties biedt is het PrestaShop gelukt het pakket flexibel te houden.

Er zijn enorm veel modules verkrijgbaar die extra functionaliteiten kunnen toevoegen aan je PrestaShop webshop. En als een functionaliteit nog niet beschikbaar is in de vorm van een module bestaat er de mogelijkheid om deze door ons op maat te laten ontwikkelen.

Ook visueel zijn er geen beperkingen. Je huisstijl kan naadloos doorgevoerd worden binnen je webshop. Geen webshop is hetzelfde en naast identiteit gaat het om functionaliteit en vooral gebruiksgemak.

Webshop PrestaShop

Een webshop is nooit af want het kan altijd beter. De tijd staat niet stil en de ontwikkelingen uiteraard ook niet. Wij werken juist daarom graag nauw met je samen om online succesvol te zijn en te blijven. Omdat het zo veelzijdig is gaan wij graag, samen met jou, met PrestaShop ontwikkelen. Een paar voorbeelden van wat wij in de loop der tijd hebben ontwikkeld voor onze klanten vind je in ons portfolio.

PrestaShop op maat

Unieke uitstraling bij een PrestaShop op maat ontworpen webshop

Adeko is gespecialiseerd in het op maat vormgeven van een PrestaShop webshop en kan je daarom uitstekend van dienst zijn. Eerst wordt in overleg met jou een uniek ontwerp gemaakt. Na goedkeuring wordt dit ontwerp ontwikkeld tot een goed werkende webshop. Conversie optimalisatie speelt een belangrijke rol in het ontwerp. Bezoekers moeten een veilig gevoel krijgen binnen de webshop anders wordt een bezoeker nooit een koper! Wil je eens overleggen wat wij kunnen doen voor je of wil je gewoon een prijsindicatie? Neem eens contact met ons op en we spreken het rustig en in begrijpelijke taal met je door.

PrestaShop webshop met een thema

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bestaand thema om je webshop te ontwikkelen. Je bespaart hiermee de kosten van een ontwerp maar bent dan wel gebonden aan de (on)mogelijkheden van het thema. Het thema kan uiteraard aangepast worden aan je huisstijl. Soms vergt een thema ook nog wat aanpassingen en fine tuning, maar ook dit verzorgen wij graag voor je.

PrestaShop Design
PrestaShop koppelingen

PrestaShop koppelingen

PrestaShop laat zich prima koppelen met je boekhoudpakket. Met een boekhoudkoppeling bespaar je niet alleen geld maar ook tijd. Tijd die je aan je webshop kunt besteden! Vraag naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een Exact online, Snelstart of Accountview koppeling. Naast koppelingen met een boekhoud pakket zijn er ook nog vele andere koppelingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met een WordPress blog, Vendit, verschillende vervoerders, email marketing of payment service partners.

Jouw producten verkopen via een marketplace

Een heel interessante manier van verkopen van producten is door gebruik te maken van marketplaces zoals bijvoorbeeld Bol.com en Amazon.com. Een aantal van onze klanten biedt oa. via deze weg zijn producten aan, om die reden hebben we dus ook de nodige ervaring opgedaan welke wij graag met jou delen. Naast deze optie bieden kun je jouw producten ook eenvoudig via feeds naar verschillende marketplaces uploaden. Doordat wij verschillende partners hebben waar wij een samenwerking mee hebben kunnen we je ook op dit gebied ondersteunen.

PrestaShop Marketplace

Full service!

Een PrestaShop webshop stopt niet bij alleen het ontwikkelen en ontwerpen hiervan. Je zult een passende hosting nodig hebben en een SSL certificaat op de webshop is een must. Je hebt uiteraard ook een domeinregistratie nodig en een makkelijk te onthouden e-mail adres is onontbeerlijk. Al deze diensten verzorgen wij ook graag voor je. Wil je hierover meer informatie? Wij staan graag voor je klaar dus neem gerust contact op.

Benieuwd geworden naar onze PrestaShop webshops?

Neem dan contact met ons op.