Vendit met PrestaShop

Vendit is een veel gebruikt winkelautomatiseringssysteem of, makkelijker gezegd, kassasysteem. Zij bieden een PrestaShop koppeling die in een standaardpakket wordt aangeboden. Wij hebben gemerkt dat deze standaardoplossing voor een aantal van onze klanten niet toereikend is. Om deze reden zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een klant specifieke oplossing. Jij als klant krijgt daarmee de volledige vrijheid de koppeling van Vendit met PrestaShop zo in te richten als jou het beste past.

Het Vendit systeem werkt op basis van XML’s. Deze koppelen wij vervolgens aan het juiste veld binnen PrestaShop. Door deze koppeling zorgen wij ervoor dat zowel de webshop als het kassasysteem real time wordt bijgewerkt zodra er transacties plaats vinden. Daarnaast biedt het je ook veel marketingmogelijkheden omdat je heel veel (klant) informatie bundelt en voor handen hebt. Los van de tijdsbesparing welke een koppeling tussen Vendit en PrestaShop biedt, biedt het dus gelijk ook nog vele andere mogelijkheden.

Wij komen graag met jou in contact als je bent geïnteresseerd in deze oplossing. Laat een bericht achter via ons contactformulier of bel ons op 030-691 3905. Uiteraard kun je ons ook mailen op info@adeko.nl.

Benieuwd geworden naar onze PrestaShop Vendit koppeling?

Neem dan contact met ons op.