Uw PrestaShop partner?

Samen met opdrachtgevers succesvolle e-commerce oplossingen ontwikkelen!

PrestaShop geeft ons als ontwikkelaar een veilige stabiele basis. Het pakket omvat vele opties, mogelijkheden en toevoegingen, ondanks dit alles is het toch gelukt om het pakket flexibel te houden. Er zijn enorm veel modules verkrijgbaar, die extra functionaliteiten kunnen toevoegen aan uw webshop. Als een functionaliteit nog niet beschikbaar is in de vorm van een module. Bestaat er de mogelijkheid om deze functionaliteit op maat te laten ontwikkelen binnen PrestaShop. Ook visueel zijn er geen beperkingen uw eigen identiteit in te bouwen binnen uw webshop. Geen webshop is hetzelfde naast identiteit gaat het om functionaliteit en vooral gebruiksgemak. Een webshop is nooit af, het kan altijd beter. De tijd staat niet stil en de ontwikkelingen uiteraard ook niet. Wij werken, juist daarom, graag nauw met u samen om online succesvol te zijn en te blijven.

Vraag een gratis offerte aan

Recente PrestaShop projecten

PrestaShop specialisten

PrestaShop heeft de afgelopen jaren enorme sprongen gemaakt in de ontwikkeling van het open source e-commerce platform. Door de gebruiksvriendelijke interface, broncode en database structuur is dit CMS systeem geschikt als e-commerce platform voor kleine, middel en grote bedrijven.

Waarom kiezen voor Adeko als partner?

  • Een ervaren PrestaShop partner
  • Een betrokken partij die begrijpt dat uw succes ons succes is
  • Als enige Nederlandse bureau gecertificeerd als “Platinum partner” door PrestaShop
  • 1 partij voor al uw vraagstukken

Adeko werkt al vanaf 2011 nauw samen met PrestaShop. Aangezien wij veel tijd en energie in het platform hebben gestoken, heeft PrestaShop ons in februari 2014 een “Platinum partner” gemaakt. Wij zijn uiteraard erg trots op de waardering van onze klanten die het mede mogelijk hebben gemaakt om de “Platinum” status te verwerven. Samen met u komen wij tot mooie ontwerpen en ontwikkelen dit dan tot een succesvolle webshop. Gebruiksgemak staat dan ook hoog in het vaandel. Desondanks kan het soms best ingewikkeld zijn. Mede hierom bieden wij dan ook mogelijkheid bij ons cursussen te volgen om nog meer uit uw webshop te halen.

PrestaShop koppelingen

Optimaal gemak met geautomatiseerde systemen die u veel taken uit handen kunnen nemen. De programmeurs van Adeko zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van een koppeling. Tevens hebben wij al meerdere oplossingen ontwikkeld waarmee we veel taken uit handen hebben kunnen nemen.

Meer infoVrijblijvend advies vragen

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

PrestaShop hosting

De hosting specialisten van Adeko zijn u graag van dienst bij het inrichten van uw hosting omgeving zodat uw PrestaShop installatie optimaal presteert. Een webshop vraagt nu eenmaal een andere aanpak als bijvoorbeeld een website.

Tarieven bekijken

PrestaShop optimalisatie

Het bereiken van uw doelgroep kan altijd beter. De marketeers van Adeko zijn u graag van dienst bij het optimaliseren uw marketing campagnes. Gezamenlijk zorgen wij voor meer, maar vooral kwalitatief betere klanten op uw webshop. Uiteindelijk draait het er uiteraard om zoveel mogelijk conversies en dus verkopen te realiseren.

Meer infoVrijblijvend advies vragen

×