Wat is PrestaShop?

PrestaShop is een Content Management Systeem (CMS) voor webshops. Sinds een groot aantal jaren bouwen wij met dit CMS veelzijdige webshops voor onze klanten. Een aantal voorbeelden hiervan vindt je in onze portfolio. Als je op zoek bent naar een goede basis voor een professionele webshop kunnen wij je dit open source pakket ten zeerste aanbevelen. En…. uiteraard verzorgen wij graag alle benodigde facetten voor je webshop. Zo kun je naast het laten ontwikkelen van een PrestaShop webshop, ook bij ons terecht voor:

PrestaShop
Wat is PrestaShop
  • Modules: Deze kunnen wij voor je installeren, configureren of zelfs volledig op maat ontwikkelen.
  • Hosting: Goede hosting is voor een webshop van vitaal belang. Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk dit is verzorgen wij dit ook voor onze klanten.
  • SSL certificaten: Goed gevonden worden bij zoekmachines en een vertrouwde uitstraling zijn belangrijk en zo dus ook een SSL certificaat.
  • Domeinregistratie: Alles onder 1 dak, dat is wat veel van onze klanten prettig vinden. Ook het adviseren van de juiste domeinnaam en registreren ervan hoort hier dan uiteraard bij.

Naast deze mogelijkheden kunnen wij uiteraard nog meer voor je betekenen. Zo verzorgen wij ook cursussen, kunnen wij adviseren bij bestaande webshops om bijvoorbeeld de conversie te verhogen of de winkelwagen waardes te verhogen. Neem voor meer informatie gerust een contact met ons op.

Adeko heeft eveneens de nodige ervaring in het bouwen van koppelingen met bijvoorbeeld boekhoudsystemen zoals Exact en AccountView, maar ook met kassassystemen zoals VendIt. Maar ook voor het verkopen van jouw producten via Marketplaces zoals Bol.com en Amazon.com ben je bij ons aan het juiste adres.

Training PrestaShop
Adeko PrestaShop EXPERT

Wat houdt het “PrestaSHop EXPERT” zijn in?

Adeko is al jaren een actieve partner van Prestashop. Aan de hand van het geleverde werk, de geleverde support, de mate van betrokkenheid en “last but not least” de expertise, hebben wij de 3 sterren EXPERT status toegekend gekregen. Natuurlijk zijn wij hier erg trots op! Dagelijks proberen wij een zo mooi mogelijk product te leveren wat ook functioneel gezien klopt. Hiernaast onderhouden wij ook regelmatig contact met het hoofdkantoor van PrestaShop in Parijs om het product keer op keer verder te kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Benieuwd geworden naar PrestaShop? Of wat wij voor jou kunnen doen?

Neem dan contact met ons op.