Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) wat met name gericht is op het ontwikkelen, onderhouden en beheren van websites. Vanzelfsprekend kan dit van een heel eenvoudige tot een heel uitgebreide website zijn. Het CMS WordPress is “open source” wat betekent dat het gratis te downloaden is waarna je eenvoudig aan de slag kunt. Maar…. door ons dit te laten doen kun je net een stap(je) verder gaan. Wij kunnen naast het installeren van een standaard thema ook een volledig op maat gebouwd thema ontwikkelen wat, dankzij dit CMS, nog steeds zelfstandig te beheren valt.

WordPress
WordPress voor wie?

Voor wie is WordPress geschikt?

Eigenlijk voor iedereen die iets online wil plaatsen. Of het nu een privé- hobby- of bedrijfswebsite is, een blog of zelfs een boekingssysteem, het kan met een WordPress website eenvoudig worden verzorgt. Ook voor het maken van een basic webshop zou je dit pakket kunnen gebruiken.
Voor een wat uitgebreidere webshop met meer functionaliteiten adviseren we je om te kiezen voor PrestaShop.
Om de stap naar WordPress nog makkelijker te maken hebben wij een basis thema ontwikkeld, zodat je snel en eenvoudig een betaalbare website online kunt krijgen. Bekijk ons thema genaamd Pearl hier.

Wat heb je nodig?

Naast de website heb je uiteraard nog andere zaken nodig. Ten eerste een goede domeinnaam. Of het nu gaat om een .nl domein of om een .com en alles daar tussen in. Adeko kan dat voor je verzorgen. Daarnaast heb je ook “hosting” nodig. De website moet immers wel ergens worden opgeslagen. Adeko biedt verschillende gespecialiseerde WordPress hostingpakketten aan. Wij raden je ook ten zeerste aan om een SSL certificaat te laten installeren.  Zowel het certificaat zelf als de installatie hiervan kunnen wij voor je verzorgen.

WordPress wat heb je nodig?

Benieuwd geworden naar WordPress?

Neem dan contact met ons op.