WordPress

Krachtige websites met WordPress als beheersysteem

Uw website met WordPress als beheersysteem biedt een gebruiksvriendelijke basis die wij naar uw wensen aanpassen en/of uitbreiden. Adeko biedt u gebruiksvriendelijke oplossingen op maat, of de keuze voor een van onze eigen thema’s Jewel & Pearl. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij u graag welke optie voor u het meest geschikt zou zijn. Met dit CMS platform als beheersysteem kan Adeko uw website verder uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met CRM systemen en uitbreidingen of plugins om van uw website een eenvoudige webshop te maken.

Offerte aanvragen


WordPress op maat

Een goede website is van essentieel belang om de juiste indruk te geven van uw bedrijf. Juist daarom is het belangrijk dat uw website uitstraalt waar u als bedrijf voor staat. In één oog opslag moet duidelijk zijn voor uw bezoekers wat zij van u kunnen verwachten. Een voor u op maat ontwikkelde website, op basis van WordPress, draagt bij aan de functionele en visuele beleving van uw bezoekers.

Meer info

WordPress thema’s

Adeko volgt de online ontwikkelingen nauwgezet en past haar standaard thema’s Pearl en Jewel daar continu op aan. Daarom bent u ervan verzekerd dat uw WordPress website altijd aan de meest actuele eisen voldoet. Wanneer u kiest voor één van onze thema’s is het stramien van de website in grote lijnen bepaald. Het ontwerp van de website wordt, in overleg met u, door ons ontwikkeld.

Jewel themaPearl thema

WordPress koppelingen

Automatisch actuele informatie online binnen uw website. Dit CMS platform is uitermate geschikt om te koppelen met diverse systemen. Adeko heeft al veel ervaring met het realiseren van koppelingen binnen diverse pakketten. Een goede koppeling verhoogt de efficiëntie van uw organisatie. Hierdoor kunt u zich nog meer richten op uw kerntaken. Uw website wordt mede daardoor een verlengstuk van uw organisatie.

Meer info

×