Domeinregistratie

Domeinregistratie klinkt soms heel spannend maar in werkelijkheid valt dit echt heel erg mee. Het registreren van een domeinnaam kan direct via onze website. Wij kunnen je echter ook van dienst zijn bij het meedenken over een geschikte domeinnaam. We kunnen samen kijken welke namen er nog beschikbaar zijn en direct vastleggen voor je. Uiteraard kan dit met alle bestaande extensies dus of het nu een .nl een .info of alles daartussenin moet zijn. Wij helpen je hier graag mee en uiteraard verzorgen wij dit met alle plezier voor je. Verder kun je je domeinnaam registreren met je eigen houdergegevens maar ook voor anonieme domeinregistraties kun je bij ons terecht.

domein registratie

.nl extensie? of juist niet?

Welke extensie je kiest draagt ook zeker bij aan het gevonden worden door de juiste bezoeker. Richt je je alleen op Nederland, dan is een .nl domeinnaam waarschijnlijk voor jou de beste keuze. Maar misschien richt je je wel specifiek op de Engelse markt, dan zou een .co.uk weer verstandiger zijn. Internationaal gezien is de .com nog altijd veruit de beste keuze maar extensies als .info en .store zijn ook zeker interessant en worden ook steeds meer gekozen. Kortom ook iets eenvoudigs als een domeinnaam kan toch soms nog best ingewikkeld zijn. Uiteraard helpen wij je heel graag bij het maken van de juiste keuze. Met uiteindelijk natuurlijk als doel om jouw product of dienst zo goed mogelijk bij jouw klant op zijn of haar beeldscherm te krijgen.

Welke extensie

Heb je nog afwijkende wensen, heb je nog vragen, of ben je benieuwd naar een van onze andere diensten? Zoals bijvoorbeeld Prestashop of WordPress hosting of heb je een SSL certificaat nodig voor je website of webshop? Neem contact met ons op, we zijn je heel graag van dienst of voorzien je graag met meer informatie. Wat wij graag doen is meedenken en je zoveel mogelijk werk uit handen nemen in plaats van je lastigvallen met nodeloze vragen of ingewikkelde verhalen.