Koppeling met PrestaShop webshops

Met het hebben van een webshop ben je er nog niet maar dat hoeven wij je niet uit te leggen. Naast bijvoorbeeld marketing, opslag en andere zaken heb je bijvoorbeeld ook een Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) pakket of een Product Information Management (PIM) systeem nodig.

Onder andere voor dit soort systemen bieden wij je de mogelijkheid om een koppeling te ontwikkelen. Meestal gebeurt dit door middel van REST API’s of XML feeds. Dat klinkt in sommige gevallen heel ingewikkeld, maar in wezen is het niets meer dan de ingegeven informatie van de ene kant kopiĆ«ren naar het daarvoor bestemde veld in PrestaShop. Dus ben je op zoek naar een koppeling voor PrestaShop webshops dan kunnen wij je hiermee verder helpen.

PrestaShop koppelingen
Koppelingen PrestaShop

Welke koppelingen zijn er zoal

Voor de onderstaande pakketten hebben wij al koppelingen ontwikkeld. Staat jouw pakket of oplossing er niet bij schroom zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen je vast en zeker van dienst zijn.

Jouw webshop koppelen met dit soort systemen zorgt ervoor dat je zelf meer tijd over houdt voor waar het uiteindelijk om gaat; geld verdienen. Vanzelfsprekend kost een automatisering tijd en geld. Maar hoe fijn is het niet dat je al je producten op 1 plek kunt beheren en toch op verschillende plaatsen alles altijd up to date hebt. Of dat je met een druk op de knop je volledige administratie beschikbaar hebt in een gerenommeerd pakket. Kortom dit soort stappen zorgen voor meer tijd, welke beter te besteden is aan andere bedrijfsprocessen waarmee je deze investering snel terug kunt verdienen.

Naast het koppelen van jouw webshop met boekhoud en kassasystemen zijn er ook mogelijkheden om jouw webshop te koppelen aan marketplaces om via die weg jouw producten te verkopen. Hierover vindt je meer informatie op de pagina Marketplace.

Benieuwd geworden naar onze PrestaShop koppelingen?

PrestaShop efficient

Neem dan contact met ons op.