Jouw producten op een Marketplace als bol.com en Amazon.com

Jouw producten eenvoudig kunnen verkopen op webshops als bijvoorbeeld Bol.com en Amazon.com klinkt verleidelijk. Dit is natuurlijk ook erg interessant maar kan ook behoorlijk in de papieren gaan lopen. Je moet fees betalen aan de marketplace, daarnaast een abonnement hebben met partijen welke de koppeling faciliteren tussen jouw shop en de marketplace. Afhankelijk van het aantal producten wat je aanbiedt of hoeveel marketplace je wilt inzetten betaal je hier voor. Voor de 1 loont dit de moeite maar voor de ander ook weer juist niet.

We praten graag met jou om te kijken wat Adeko hierin voor jou betekenen kan. Als PrestaShop partner weten wij als geen ander wat hierin de mogelijkheden zijn en deze kennis delen we graag met jou.

PrestaShop Marketplace

Waarom zou je er voor kiezen om door ons een koppeling te laten bouwen?

Een terechte vraag. Waar meerdere antwoorden voor kunnen zijn:

  • Geen maandelijkse kosten
    Voor de koppeling zelf. Wij bouwen eenmalig de koppeling voor je en je kunt aan de slag.

  • Flexibel!
    Jij bepaalt wat je wel en niet wilt gebruiken, wij bouwen op maat wat jij nodig hebt, maar dus ook juist niet wat je niet nodig hebt. Je betaald dus niet voor iets wat je niet gebruikt.

  • Kosten besparing.
    Als je even niets aan te bieden hebt op de marketplace zet je de koppeling uit en zit je niet vast aan contracten of abonnementen.

PrestaShop Design

Adeko heeft de nodige ervaring in het bouwen van koppelingen met PrestaShop, of dit nu voor boekhoudsystemen als Exact of voor kassasystemen als VendIt is. Wij draaien onze handen er niet meer voor om. Dus ook voor koppelingen met marketplaces als Bol.com, Amazon.com of zelfs Marktplaats.nl ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden met Marketplaces?

Neem dan contact met ons op.