Exact koppeling met Prestashop

Een veel gebruikt pakket onder e-tailors is Exact. Dit pakket biedt verschillende oplossingen waaronder CRM en ERP. Indien jij met Exact werkt, of wil gaan werken, is een koppeling van PrestaShop met Exact voor jou erg interessant. Een koppeling met dit soort systemen bespaart je namelijk veel tijd. Deze tijd kun jij dan voor andere zaken gebruiken. Met deze koppeling kun je de volledige facturatie en dus ook jouw financiƫle administratie in Exact beheren. Hierdoor beschik je over de vele opties welke dit pakket jou biedt en kun je toch gewoon de verkopen via PrestaShop laten verlopen. Afhankelijk van welk pakket van Exact je mee werkt kunnen wij de koppeling aanpassen naar jouw wensen en eisen, neem gerust eens contact met ons op om dit door te spreken.

In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende klanten een koppeling op maat tussen PrestaShop en Exact ontwikkeld. Exact biedt zowel on- als offline verschillende oplossingen waardoor elke koppeling tussen PrestaShop en Exact uniek is. Exact heeft daarbij meerdere pakketten en elke e-tailor werkt weer anders. Daarom vraagt elke koppeling om een klant specifieke oplossing. Wil je meer weten over de mogelijkheden stuur ons dan een bericht en wij nemen contact met je op om deze te bespreken.

Wij ontwikkelen elke koppeling specifiek per webshop. En het feit dat wij dergelijke koppelingen al vaker hebben gebouwd brengt je een aanzienlijk voordeel. De werkwijze van Exact en, vanzelfsprekend, ook de werkwijze van PrestaShop zijn bij ons goed bekend. De koppeling wordt door middel van een REST API welke Exact standaard aanbiedt door ons ontwikkeld. Vanzelfsprekend houden wij rekening met jouw specifieke wensen zodat je met beide pakketten kunt blijven werken zoals je gewend bent en prettig vindt.

Benieuwd geworden naar onze PrestaShop Exact koppeling?

Neem dan contact met ons op.