Over Adeko

Adeko heeft zich tot doel gesteld de online wereld gebruiksvriendelijker, mooier en makkelijk beheersbaar te maken. Dit doen wij met behulp van krachtige beheersystemen zoals Prestashop en WordPress. Zo stellen wij onze opdrachtgevers in staat online succesvol te zijn. Begeleiding is daarbij van essentieel belang. Dit is dan een ook groot onderdeel van onze dienstverlening. Zo leren wij je tips en tricks. Zodat je echt optimaal gebruik kunt maken van je online tools. Wil je meer weten over Adeko, neem dan eens contact met ons op.

Wij houden niet van moeilijke woorden of ingewikkeld doen. Simpel en to the point is de manier waarop wij proberen te werken. Naast het ontwikkelen van webshops en websites, bieden wij ook extra services aan. Denk hierbij aan hosting, SSL certificaten of domeinregistratie om zo maar een paar voorbeelden te noemen.

CV Adeko
Adeko team

Het team van Adeko

Het team van Adeko is heel divers en ieder teamlid heeft zo zijn eigen specialiteit(en). Op deze manier kunnen wij goed inspelen op de specifieke wensen voor het laten ontwikkelen of ontwerpen van een website en/of webshop. Naast onze vaste designers en developers werkt Adeko nauw samen met een aantal vakopleidingen. Adeko heeft regelmatig vers talent in huis die met een frisse en actuele blik naar de online markt kijken. Een stagiair gaat onder begeleiding van onze vaste medewerkers aan het werk met projecten van onze opdrachtgevers om zo de fijne kneepjes van het vak te leren.