PrestaShop hosting

Een webshop op basis van het content management systeem PrestaShop goed laten draaien vraagt naast een mooi ontwerp en geoptimaliseerd ontwikkelen, specifieke hosting. Dus PrestaShop hosting. Als 3 sterren PrestaShop EXPERT weten wij precies wat er nodig is om de webshop optimaal te laten draaien. Wij hebben servers welke specifiek voor PrestaShop zijn ingericht. Dit geeft jouw klant de best mogelijke ervaring op jouw webshop. Wat uiteindelijk ook weer een positief effect heeft op de conversie en daar wordt jij dan, als het goed is, weer blij van. Want laten we eerlijk zijn, een mooie webshop is leuk, maar een webshop welke lekker soepel en snel draait is voor de klant uiteindelijk minstens zo belangrijk.

PrestaShop server

Onderstaand vind je onze hosting opties en tarieven. Wil je meer informatie over de verschillende pakketten of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Voel je niet bezwaard en neem contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk aan je uit. Staat het pakket wat je nodig hebt hier niet bij, uiteraard kunnen we ook een hosting pakket op maat voor je samenstellen. Wil je bijvoorbeeld extra mailadressen hebben, wil je mooie grote afbeeldingen in de webshop plaatsen, en dus meer schijfruimte, of heb je behoefte aan meer back-ups, alles is bespreekbaar. Uiteindelijk zijn de wensen voor een webshop meestal niet standaard, waarom zouden de wensen voor de hosting dit dan wel moeten zijn.

Hosting op een rijtje

  • 1 contactpersoon voor al je PrestaShop hosting zaken
  • 24/7 support voor je managed PrestaShop hostingomgeving
  • Betrouwbare en snelle specifieke PrestaShop hosting
  • Uitgebreide caching functie
  • Maatwerk oplossingen voor uitgebreide webshops

Domeinregistratie

Uiteraard kunnen wij ook je domeinregistratie verzorgen. Een goede domeinnaam is net zo belangrijk als betrouwbare hosting of een mooie webshop. Voor een kostenoverzicht en het aanvragen van een domeinregistratie klik op onderstaande button.