Een krachtige WordPress website.

Met een WordPress website bieden wij jou een gebruiksvriendelijke basis die wij naar jouw wensen eenvoudig kunnen aanpassen en/of uitbreiden. Adeko biedt je gebruiksvriendelijke oplossingen op maat, of de keuze voor een van onze eigen thema’s. Afhankelijk van je wensen en budget adviseren wij je graag welke optie voor jou het meest geschikt zou zijn. Met een WordPress website kan Adeko jouw website verder uitbreiden of kun je dit in veel gevallen zelfs prima zelf. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met CRM-systemen en uitbreidingen of plugins om van jouw website een eenvoudige webshop te maken.

WordPress website
WordPress doelen

Gespecialiseerd in WordPress op maat websites.

Hierbij staat centraal hoe je je online doelen kunt bereiken. Met onze WordPress op maat oplossing denken wij op creatief en commercieel niveau actief mee met onze klanten. Een goede WordPress website begint tenslotte met een ontwerp wat bij je bedrijf past. Dit betekend dat alle functionaliteiten goed in kaart moeten worden gebracht. Vervolgens wordt er een plan gemaakt over hoe deze functionaliteiten op een gebruiksvriendelijke manier door de bezoekers gebruikt kunnen worden. Zo is het bijvoorbeeld zinvol na te denken over hoe bezoekers gemakkelijk naar de juiste pagina geleid kunnen worden. Wil je eens met ons sparren over je opties? Neem contact met ons op.

Leer ons responsive WordPress thema ”Pearl” kennen.

De basis van ons Pearl thema is een mooie en professionele website tegen een zeer scherp tarief. Kies je voor ons Pearl thema dan slaan we twee vliegen in één klap. De ontwikkeling hebben wij namelijk al gedaan. Kort gezegd, het enige wat we nog hoeven te doen is het aanpassen van de website naar je huisstijl, de content plaatsen en de menu’s inrichten. Een website met ons Pearl thema als basis staat dus snel online en tegen zeer aantrekkelijke kosten. Bijkomend voordeel is dat je zelf via het dashboard veel wijzigingen door kunt voeren en daarin dus niet afhankelijk van ons bent. Ben je nieuwsgierig geworden? We komen graag met je in contact.

Of lees hier meer over onze betaalbare website of bekijk ons thema Pearl.

Responisve WordPress
WordPress server

WordPress services.

Naast een mooie website is het regelen van gespecialiseerde WordPress hosting uiteraard ook erg belangrijk. Hierin bieden we je een aantal opties afgestemd op het te verwachten dataverkeer en schijfgebruik. Maar ook voor domeinregistratie of een SSL certificaat kun je uiteraard bij ons terecht. Hoe fijn is het niet om maar 1 aanspreek punt te hebben als het over je website gaat. Neem gewoon contact op met Adeko en alles wordt voor je geregeld.

Benieuwd geworden naar WordPress websites?

Neem dan contact met ons op.