WordPress hosting

Een website op basis van het content management systeem WordPress goed laten draaien vraagt naast een mooi ontwerp en geoptimaliseerd ontwikkelen, goed ingerichte hosting. Dus in dit geval WordPress hosting. Als ervaren ontwikkelaar van WordPress weten wij goed wat er nodig is om de website optimaal te laten draaien. Wij hebben servers welke wij continue optimaliseren. Dit geeft jouw bezoeker de best mogelijke ervaring op jouw website. Wat uiteindelijk ook weer een positief effect heeft op de conversie en daar wordt jij dan, als het goed is, weer blij van. Want laten we eerlijk zijn, een mooie website is leuk, maar een website welke lekker soepel en snel draait is voor de klant uiteindelijk minstens zo belangrijk.

Onderstaand vind je onze hosting opties en tarieven. Wil je meer informatie over de verschillende pakketten of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Voel je niet bezwaard en neem contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk aan je uit. Staat het pakket wat je nodig hebt hier niet bij, uiteraard kunnen we ook een hosting pakket op maat voor je samenstellen. Wil je bijvoorbeeld extra mailadressen hebben, wil je mooie grote afbeeldingen in de website plaatsen en dus meer schijfruimte of heb je behoefte aan meer back-ups, alles is bespreekbaar. Uiteindelijk zijn de wensen voor een website meestal niet standaard, waarom zouden de wensen voor de hosting dit dan wel moeten zijn.

WordPress server

Hosting op een rijtje

  • 1 voor al je hosting zaken
  • Betrouwbare en snelle specifieke hosting
  • Beheer zelf je e-mail instellingen, databases en DNS
  • Eenvoudig beheer met controle paneel
  • Maatwerk oplossingen

Domeinregistratie

Uiteraard kunnen wij ook je domeinregistratie verzorgen. Een goede domeinnaam is net zo belangrijk als betrouwbare hosting of een mooie website. Voor een kostenoverzicht en het aanvragen van een domeinregistratie klik op onderstaande button.