PrestaShop modules

PrestaShop kent honderden verschillende modules en al deze PrestaShop modules hebben hun eigen functionaliteit. Adeko is als erkend PrestaShop EXPERTnauwgezet verbonden aan en op de hoogte van de ontwikkelingen van deze modules. Ben je op zoek naar een specifieke functionaliteit en wil je dit geïmplementeerd hebben in je webshop? Of ervaar je problemen met al geïnstalleerde modules? Lukt het updaten niet? Wij helpen en adviseren je graag. Neem contact met ons op om te horen wat wij voor je kunnen betekenen.

PrestaShop Modules

PrestaShop module ontwikkelen

PrestaShop Modules

Uiteraard zijn modules ook op maat voor je te ontwikkelen. De mogelijkheden op dit gebied lopen nogal uiteen. Soms zijn de bestaande modules net niet wat je zoekt of nodig hebt. Je zoekt net een stukje extra functionaliteit of doordat je webshop dermate ver is door ontwikkeld werkt een module niet meer zoals je dit graag wilt. Als specialist op het gebied van PrestaShop zijn wij je uiteraard ook graag van dienst met het ontwikkelen van modules. Of het nu gaat om het door ontwikkelen van een al bestaande module of het volledig nieuw ontwikkelen van modules.

Modules voor PrestaShop 8

Sinds de komst van PrestaShop 8 werkt het allemaal net even anders. Waar je voorheen door middel van overrides makkelijk functionaliteiten kon toevoegen moet dit nu bijna allemaal met modules worden opgelost. We zijn als erkend PrestaShop EXPERT van PrestaShop nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze nieuwste versie van PrestaShop. Mede hierdoor hebben wij de nodige ervaring opgedaan over deze nieuwe manier van werken. Zo hebben we een aantal standaard modules op de plank liggen waardoor we tegen relatief lage kosten al de nodige oplossingen kunnen bieden. Wil je weten of we deze modules ook in jouw webshop kunnen integreren of wil je een nieuwe module laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd geworden naar onze PrestaShop modules?

Neem dan contact met ons op.