Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

PrestaShop 1.7.1.0

Sinds de release van 1.7.0. in november zijn er 6 patches uitgevoerd die de problemen hebben verholpen die werden gerapporteerd door de gebruikers. Parallel aan het verwerken van de probleem oplossingen, heeft Prestashop zich bezig gehouden met verbeteren en heeft het zich voorbereidt op de release van 1.7.1. Daarom zijn we erg blij dat we de lancering van PrestaShop 1.7.1 kunnen aankondigen!

Deze belangrijke versie van PrestaShop bevat een aantal verbeteringen en oplossingen zoals:

  • Verbeteringen van de mobiele navigatie
  • Toevoegingen van nieuwe hooks
  • Verbeteringen voor vertalers
  • Nieuwe originele modules, waaronder een voor PayPal
  • Back-Office & Front-Office optimalisatie

Verbeteringen PrestaShop

PrestaShop 1.7.1 stond voornamelijk in het teken van verbetering. Zo heeft PrestaShop een nieuwe design update uitgevoerd en hebben ze daarmee optimalisatie uitgevoerd in de code. Zo heeft PrestaShop alle issues en kleine details opgelost.

De kleine details betreffen veranderingen in het font gebruik. PrestaShop heeft gekozen voor het Noto Sans lettertype wat meer rekening houdt met karakters uit andere talen.

Daarnaast hebben ze oude originele modules herschreven waardoor ze ook compatible zijn voor de nieuwste versie van PrestaShop. Modules als Paypal, Cross-selling en nog vele andere zijn weer beschikbaar.

Ook de Back-Office & Front-Office zijn verder geoptimaliseerd en aanzienlijk verbeterd in snelheid. Daarnaast is het mobiele gebruik nog verder verbeterd en meer responsive gemaakt en daarmee sluit dit nog beter aan op een mobiel design. Zo support de 1.7.1 versie nu eindelijk ook de bijbehorende documentatie die ontbrak in 1.7.0. In die versie werd verwezen naar de documentatie van 1.6.

PrestaShop heeft dus een wereldwijde inspanning gemaakt op het gebied van prestaties en verbeteringen en als kers op de taart zijn er nog 2 dingen in het bijzonder die aanzienlijk zijn verbeterd:

  • Database verzoeken.
  • Windows-gebaseerde servers.

Stabilisatie CMS

De programmeurs van PrestaShop hebben na veel feedback uit de community hun best gedaan om de nieuwe versie van PrestaShop stabieler te maken dan de voorgaande versie die was uitgekomen. Hiermee hopen ze hun gebruikers tegemoet te komen en een stabiele versie van PrestaShop op te leveren. In 1.7.1 hebben ze kern applicaties opnieuw geschreven om de stabiliteit te garanderen voor hun gebruikers.

Wat volgt?

PrestaShop gaat maandelijks patch releases doorvoeren. De versie 1.7.1.1. is al aanstaande en de maand erop zal 1.7.1.2 worden vrij gegeven. In juni van dit jaar verwacht PrestaShop met de introductie te komen van versie 1.7.2. Bent u geïnteresseerd in de nieuwste versie van PrestaShop of wilt meer informatie omtrent PrestaShop? Neemt u dan contact met ons op.