Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

Achtergronden met grote afbeeldingen

Fotografen zijn erg blij met deze nieuwe trend. Waar afbeeldingen vaak worden gebruikt om een artikel of stuk aan te kleden worden deze nu weer steeds vaker gebruikt om de juiste sfeer te creƫren en krijgen afbeeldingen dus een steeds prominentere rol binnen de websites. Wanneer er goed wordt nagedacht over de afbeeldingen die worden gebruikt binnen de sites kan dit absoluut van meerwaarde zijn.

Het is wel van groot belang dat de afbeeldingen op de juiste manier binnen de website worden gepubliceerd. Hiermee doelen we op het dataverbruik van een website, we zien namelijk vaak in de praktijk gebeuren dat websites te zware afbeeldingen gebruiken waardoor de laadtijd van de website verslechterd. Dit zorgt niet alleen voor irritaties bij bezoekers ook Google gaat u lager ranken omdat de website niet snel genoeg laad. Dit is geen wenselijke situatie daarom raden wij onze klanten aan om de afbeeldingen door ons te laten plaatsen wij controleren deze op kwaliteit en comprimeren de afbeelding zodat deze zo min mogelijk dataverbruik veroorzaakt.