Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

Blokkendoos

Met blokken spelen hebben we allemaal gedaan. Webdesigners halen hun jeugd naar boven en bouwen nu websites met een indeling die bestaat uit alleen maar blokken. Vandaar de term blokkendoos. Deze manier van ontwerpen is goed te gebruiken als het gaat om een flat design, of als je van plan bent om veel afbeeldingen te gaan gebruiken.

Het is een manier die je steeds vaker tegen zult gaan komen. Dit komt doordat het niet alleen mooi is, maar ook erg functioneel bij het coderen van de website. Dat komt doordat de blokken allemaal dezelfde afmetingen hebben en dus is het gemakkelijk om de website responsive te maken. Hierdoor zijn de HTML en CSS’ers sneller klaar met het bouwen van de website en kost het u dus minder geld.

Wat mensen wel zullen gaan merken is dat er een menu balk boven in beeld kan ontbreken. Hier kan de designer zelf voor kiezen. De reden hiervoor is dat het mogelijk is om je menu items in de blokken te verwerken. Het nadeel hiervan kan zijn dat de mensen (in het begin) meer moeten zoeken naar de gewenste informatie. Niet iedereen zal zo geduldig zijn en is er dus een kans dat bezoekers de pagina weer zullen verlaten.

Het is een opkomende trend en dus heeft nog lang niet iedereen deze manier van ontwerpen op zijn website staan. Het is dus nog mogelijk om je door middel van deze trend te onderscheiden van je concurrentie. Uiteraard moet het wel zo ontworpen worden dat het nog wel bij de huisstijl past en het er als één geheel uitziet. Het is daarom nog steeds wel een stuk lastiger dan een paar vierkantjes naast elkaar zetten en er een kleurtje aan geven.