Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

Font Awesome

Wat is het?

De naam zegt het eigenlijk al. Font Awesome is een font, maar niet zomaar een font. Het laat namelijk geen tekst zien, maar symbolen. Symbolen die bijvoorbeeld menu-items kunnen vervangen of informatie toevoegen aan bepaalde content.

Compatibiliteit

Font Awesome werkt met elke browser, de symbolen kunnen veranderd worden van formaat en positie met behulp van CSS en het is compatible met Bootstrap en Ruby On Rails.

Is het nuttig?

Symbolen verduidelijken informatie. Mensen kunnen door middel van symbolen in één oogopslag zien waar iets voor dient. Daarnaast heeft Font Awesome een ruime keuze aan symbolen en zijn ze makkelijk te implementeren. Naast de talloze symbolen die Font Awesome al heeft, kan iedereen een voorstel indienen voor symbolen die nog niet in het lijstje staan. Natuurlijk zal Font Awesome niet in alle gevallen het beste zijn. Soms zijn er bepaalde eisen waar een afbeelding aan moet voldoen, maar over het algemeen zal het gebruik van Font Awesome veel tijd besparen.