Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

HTTP 500 Interne serverfout

‘HTTP 500-interne serverfout’ de meeste webwinkel eigenaren zullen deze foutmelding misschien wel herkennen. Deze foutmelding komt helaas nog met regelmaat voor en wij gaan u informeren wat het precies inhoudt.

Wat betekent de 500-foutmelding?

Eenvoudig gezegd is het een statuscode. Het enige wat deze foutmelding ons vertelt is dat er een interne serverfout is opgetreden. Helaas is dit geen specifieke foutmelding en geeft dit alleen aan dat er iets fout is en blijft de specifieke oorzaak onduidelijk. Een 500-interne serverfout is dus een zeer algemene melding die vaak te maken heeft met configuratieproblemen van de server of de programmering.

Hoe kunt u de foutmelding herkennen?

Deze foutmelding komt op verschillende manieren voor. Dit komt doordat de meldingen vaak worden aangepast door de hosting provider. Zo zijn er meerdere mogelijkheden waarop ze getoond zouden kunnen worden. Hier ziet u enkele mogelijkheden:

  • ‘500 Interne serverfout’
  • ‘HTTP 500-Interne serverfout’
  • ‘Interne serverfout’
  • ‘HTTP 500 Interne fout’
  • ‘500 Fout’
  • ‘HTTP Fout 500’

Wat moet u doen als u een 500 foutmelding krijgt?

Indien u een van deze meldingen krijgt is het zaak contact op te nemen met de ontwikkelaar van uw webwinkel. Mocht er een dergelijke fout voorkomen, dan kan de ontwikkelaar van uw webwinkel zien wat de mogelijke oorzaak is van deze melding.