Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

Vaste header

Wat steeds meer wordt gebruikt is een vaste menubalk dit wordt ook wel een vaste header genoemd. Een bekend voorbeeld is de blauwe balk bovenin bij Facebook die hier overigens al tijden gebruik van maakt. Steeds meer websites maken gebruik van deze techniek. Als bezoekers op een willekeurige pagina binnen de website naar beneden scrollen zal toch altijd de menubalk in beeld blijven wat het navigeren door de website voor bezoekers eenvoudiger maakt. Wij zien de laatste maanden dat deze trend eindelijk begint door te breken. Er wordt steeds vaker voor gekozen als klanten een nieuwe website willen laten ontwikkelen.

De header vast zetten kan bij de meeste websites wel echter is er wel een belangrijk criteria om hier goed gebruik van te maken. Uw website moet bovenin horizontaal de belangrijkste menubalk hebben staan zodat deze goed kan worden gefixeerd. Het is eventueel ook mogelijk om deze techniek toe te passen als uw website een verticale menubalk gebruikt echter geeft dit een ander effect dan waar wij op uit zijn.