Verkopen op jouw webshop, zelfs in je vakantie kan dit gewoon doorgaan!

Met fulfilment is het nooit vakantie!

De vakantieperiode staat voor de deur. Een moeilijke periode voor heel wat ondernemers. Waarom? Als ondernemer ben je zelf soms eens toe aan een welverdiende vakantie maar jouw verkooporders moeten de deur uit. Veel ondernemers of webshophouders beslissen daarom om geen vakantie te nemen. Jaar na jaar… Een burn-out of dergelijke loert om de hoek! Stel dat er nu eens oplossing bestond om als webshophouder met een gerust gemoed op vakantie te vertrekken, wetende dat jouw verkooporders gewoon worden geleverd bij jouw klanten… Wel, deze mogelijkheid bestaat! Je kan kiezen om jouw logistiek uit te besteden aan een fulfilmentcentrum.

Zomeractie speciaal voor Adeko klanten

Wanneer jij voor 15 juli 2023 start bij All-in Fulfilment ontvang je een korting van € 0,25 per pakketje en € 0,15 per brievenbuszending ongeacht Nederland of België.

Deze korting ontvang je dan over de periode 17 juli 2023 tot en met 27 september 2023.

Vermeld bij je aanvraag in de opmerkingen “Zomeractie Adeko


“Ga zorgeloos op vakantie dankzij een fulfilmentpartner”


Vakantie & fulfilmentpartner

Door het uitbesteden van jouw logistiek aan een fulfilmentpartner, kan je zorgeloos op vakantie gaan! Een fulfilmentpartner zorgt er namelijk voor dat jouw verkooporders gepickt, ingepakt en verzonden worden. Het magazijn van een fulfilmentpartner zal steeds actief zijn waardoor jouw pakketten verstuurd worden, ook al ben je op vakantie! Hierdoor kan je niet alleen op vakantie vertrekken zonder te moeten denken aan het versturen van pakketten, je kan gedurende het volledig jaar jezelf toeleggen op de uitbouw van de webshop! Het versturen van pakketten is een tijdrovende bezigheid waardoor er vaak weinig tijd overblijft om te focussen op marketing of de algemene uitbouw van de webshop. Door het uitbesteden van de logistiek zal je niet alleen meer tijd over hebben, je zal ook een stukje specialisme in huis halen. Als webshophouder ben je vaak niet gespecialiseerd in de logistieke kant van het verhaal maar een fulfilmentpartner is een logistieke expert.

Andere voordelen van een fulfilmentpartner

Er zijn nog andere voordelen verbonden aan een samenwerking met een fulfilmentpartner. Een fulfilmentpartner zal het volledige logistieke proces ontzorgen. Dit betekent dat een fulfilmentpartner jouw inkomende goederen ontvangt en controleert, jouw voorraad beheert, retours ontvangt en controleert, enzovoorts.

All-in Fulfilment

All-in Fulfilment is een fulfilmentpartner welke samen met Adeko speciaal voor PrestaShop een module heeft ontwikkeld waarbij jou orders realtime in het WMS (Warehouse Management Software) wordt ingeschoten waardoor direct na het bestellen de order van de klant zichtbaar wordt en je voorraad automatisch in je webshop en eventuele andere verkoopkanalen wordt aangepast. Daarnaast onderscheid All-in Fulfilment zich op door het verlenen van een hoge service, persoonlijk contact en een breed scala aan vervoerders optie.

All-In Fulfilment

In de komende periode lanceren zij zelfs een module waarbij je klant zelf kan kiezen voor PostNL, DHL of een andere vervoerder. Naast de keuze van vervoerder kan jou klant dan ook nog kiezen voor verschillende plusdiensten als avondbezorging, bezorgmoment, niet bij de buren en nog veel meer. Als extra is het zelfs voor de klant mogelijk om zelf een keuze te maken tussen een servicepunt van PostNL of DHL om de bestelling af te halen. Hiermee bied je de klant een maximale controle over de last mile van de bestelling wat jou weer een hogere conversie en retentie van je klanten gaat opleveren!

Meer weten te komen over All-in Fulfilment?

Neem eens een kijkje op de site van All-In Fulfilment

Bel All-In Fulfilment: +31 (0)85 800 77 88

Mail naar All-In Fulfilment: service@allinfulfilment.nl

Zomeractie speciaal voor Adeko klanten

Wanneer jij voor 15 juli 2023 start bij All-in Fulfilment ontvang je een korting van € 0,25 per pakketje en € 0,15 per brievenbuszending ongeacht Nederland of België.

Deze korting ontvang je dan over de periode 17 juli 2023 tot en met 27 september 2023.

Vermeld bij je aanvraag in de opmerkingen “Zomeractie Adeko