Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

Visual Composer

Binnen WordPress kan je pagina’s maken zoals je wil, maar het is niet altijd even makkelijk om al je wensen te realiseren. Visual Composer is een veelzijdige plugin voor WordPress die de mogelijkheid geeft om gemakkelijk en snel pagina’s in elkaar te zetten. De pagina’s bestaan uit rijen en kolommen die volledig aanpasbaar zijn en na enkele klikken staan foto’s en video’s op hun plek. Dit maakt een pagina ontzettend goed beheerbaar voor mensen die nog niet zo veel afweten van websites.

WPBakery

WPBakery biedt een ruime keuze aan extenties voor Visual Composer om zoveel mogelijk van de gewenste functies toe te kunnen voegen. Deze extenties bieden onder andere: tabellen, shortcodes, sliders, animaties, weersverwachtingen, social media knoppen en veel meer.

Conclusie

Visual Composer is een zeer goede oplossing wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met het maken van websites. Wanneer je wél enige ervaring hebt is het niet altijd verstandig om websites volledig met deze of dergelijke plugins te maken. Het grote nadeel van plugins zoals Visual Composer is het feit dat ze uitsluitend bedoeld zijn voor relatief simpele websites. Op het moment dat je iets ingewikkelds voor elkaar wil krijgen kan de plugin je als geen ander tegenwerken. Desondanks is het zeker de tijd waard om er onderzoek naar te doen, zowel voor het maken van een eigen website als het verkopen van websites aan anderen.