Kiyoh

Kiyoh klantbeoordelingen

Verschillende onderzoeken hebben het al bevestigd en je zult het zelf ook wel herkennen. Ruim 80% van de gebruikers online laat zich beïnvloeden door klantbeoordelingen op het internet.

Onafhankelijke klantbeoordelingen geschreven door klanten en voor klanten helpen bezoekers van je webshop keuzes te maken en zijn niet meer weg te denken.

Kiyoh voorziet al jaren in de behoefte van reviews bij meer dan 8.000 webshops en is daarmee Nederlands marktleider en een geschikte oplossing voor grote en kleine webshops.

Voor optimaal gebruik dien je het reviewplatform aan je webwinkelsoftware te koppelen en Kiyoh heeft koppelingen met veel CMS oplossingen. In het bijzonder de toepassing van Adeko voor Prestashop is een hoogwaardige gemakkelijke oplossing voor PrestaShop gebruikers, mogelijk door de samenwerking van Adeko met Kiyoh.

Je online reputatie beïnvloedt je omzet van morgen, begin vandaag nog met het verzamelen van reviews! Starten is heel eenvoudig, neem contact met Kiyoh op voor meer informatie.

Kiyoh.nl / Klantenvertellen.nl

Wil je meer weten over Kiyoh?

Neem dan contact met ons op.