Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

Klantbeoordeling van Jan Lagrouw

Ging alles in het leven maar zo makkelijk….

Wij werken sinds 2012 samen met Adeko en dan bedoel ik ook echt samenwerken. Want dat is het prettige aan Adeko, je zit direct aan tafel of aan de telefoon met de juiste persoon en samen ga je de uitdaging aan om van een idee iets concreets te maken. Dat is de ene keer eenvoudig, de andere keer wat ingewikkelder, maar er wordt altijd een oplossing bedacht om onze wensen te realiseren.

Voor E Power is dat ook niet echt hogere wiskunde, maar voor de website van onze radiozender ARROW Classic Rock ligt het vaak een stuk ingewikkelder omdat je met live-streams te maken hebt en er is veel interactie met de luisteraars, dus de ‘achterkant’ van de website is best complex. En voor een radiozender is continuïteit heel belangrijk en tot op heden – ik klop het af – werkt de hosting probleemloos en staat er een solide online netwerk.

Administratief zit het ook goed in elkaar, je weet van te voren de kosten en afspraak is afspraak, dus achteraf geen discussie als het product wordt opgeleverd en de factuur wordt verstuurd. Want ons betreft mag de samenwerking nog jaren duren!

E Power

Jan Lagrouw

 - 

epowersales en arrow.nl

Benieuwd wat anderen over Adeko vertellen?