Ga naar Adeko Promotional Products
Adeko Promotional Products

Adeko is sinds 1994 actief in de promotionele branche. Je kunt bij ons terecht voor alle promotieartikelen zoals bijvoorbeeld bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, premiums en zelfs voor je drukwerk. Kortom, voor alles waar een logo op moet, is Adeko jouw partner!

Klantbeoordeling van Leo Hermans

Wij zijn nu ongeveer 15 jaar online met een web winkel, ja wij waren er op tijd bij. Eenvoudig is het niet geweest, wij hebben een aantal verschillende software gehad, eerst alleen in het Nederlands. Na jaren eigenlijk … heen hobbelen … zijn wij overgestapt op PrestaShop met meerdere talen. Google zat niet stil en de wetgeving ook niet dat was frustrerend voor ons, want wij moesten weer aan nieuwe software. De oude was niet te updaten om te voldoen aan de wetgeving . En de database was niet zo om te zetten.

Via de PrestaShop info kwamen wij bij Adeko uit. Wij zijn in overleg met jullie toch overgestapt op nieuwe PrestaShop. Jullie konden wel de database omzetten op de nieuwe software en dat in 7 talen. Er zijn veel toeters en bellen op de software veranderd of weggelaten om de site zo overzichtelijk mogelijk te maken. Wij voldoen nu aan de huidige wetgeving, Google werkt ook goed en de webwinkel loopt steeds beter, wel te verstaan over de hele wereld
Inmiddels hebben wij aan een of meerder klanten van elk land ter wereld onze koeltechnische onderdelen mogen leveren. Wij stoppen als reclame bij elke bestelling een mooie balpen met onze gegevens welke ook door jullie geleverd is. Goed werk.

MFMREF

Leo Hermans

 - 

MFM-REF

Benieuwd wat anderen over Adeko vertellen?