Promotional Products

Wat zijn nou eigenlijk Promotional Products? Nou, dat is heel eenvoudig. Alles waar maar je logo en/of reclame op staat is een promotional product. Onderstaand een aantal product groepen die hier onder vallen én welke je via ons kunt aanschaffen. Sinds 1994 houden wij ons bezig met promotional products dus mogen we wel zeggen dat wij hier verstand van hebben. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Of neem eens een kijkje in onze webshop.

Adeko Promotional Products

Bedrijfskleding:

Alle medewerkers in de kleur(en) van je bedrijf. Goed idee! Met bedrijfskleding zorg je voor herkenning en promotie. Je medewerkers komen overal en nergens dus waarom zou je hier geen gebruik van maken? Van bedrukte poloshirts tot geborduurde bodywarmers en van jassen met mooie transfers tot sportkleding voorzien van sublimatieprint: bedrijfskleding is in alle uitvoeringen, kleuren en maten verkrijgbaar. Bedrijfskleding is niet meer alleen bestemd voor specifieke beroepsgroepen maar bedrijfskleding is echt toepasbaar in alle mogelijke beroepen.

Adeko mode

Mode als promotiemiddel:

Mensen zijn gek op mode. Helemaal als die gratis is. Niet gek dus om mode in te zetten als promotieartikel. Dan weet je zeker dat je bedrijf gezien wordt. Deel zoveel mogelijk t-shirts, sjaals, tassen en caps uit. Allemaal met je logo en/of reclame erop. Hiermee zorg je ervoor dat je veel gezien wordt en naamsbekendheid creëert en geloof ons maar, dit werkt echt!

Premiums:

Laat je zien op op beurzen en evenementen: gebruik premiums. Deze kleine weggevertjes met je logo en/of reclame erop zijn een bewezen reclamemiddel. Denk hierbij o.a. aan balpennen, sleutelhangers en vlaggetjes. Liever een echt gebruiksartikel? Kies dan bijvoorbeeld voor een paraplu, handdoek of een, al dan niet elektronische, agenda. Kies eens voor een bijzondere methode om je logo te laten plaatsen. Of bedenk een heel goede pakkende slogan, zomaar een voorbeeld “16 uur…Cup a Soup” of “Even Apeldoorn bellen…” Je snapt gelijk dat dit echt werkt.

Relatiegeschenken:

Een stijlvol cadeau voor je relaties. Daarmee laat je zien dat je je relaties waardeert. Van horloges tot gereedschappen en van verzorgingsproducten tot kantoorartikelen: de mogelijkheden zijn eindeloos. En allemaal dragen ze je logo en/of reclameboodschap. Leuk als welkomstgeschenk, eindejaarcadeau of jubileumgift bijvoorbeeld. Maar denk ook eens out of the box. Om zo maar eens een suggestie te doen; In plaats van een eindejaar cadeau, wat natuurlijk hartstikke leuk is, maar wat is er mis met de eerste dag van de lente? Een aantal bloemzaadjes ingeblikt versturen en het blik voorzien van een mooie wikkel waarop jouw boodschap pronkt.

Maatwerk:

Het product van je keuze in de kleuren van je huisstijl? Dat regelen wij graag voor je! Kies zelf de materialen, vormgeving en kleuren uit. En als je wilt kijken we met je mee. Ook wat de bedrukking betreft bepaal je zelf wat er gebeurt. In principe is alles mogelijk. Ook een mooi geborduurde of gegraveerde reclameslogan bijvoorbeeld. Adeko heeft rechtstreekse contacten met een aantal fabrieken in China waardoor de mogelijkheden echt vrijwel onbegrensd zijn. Daag ons uit, neem contact met ons op of stuur ons een aanvraag.

Drukwerk:

Een mooi gedrukt visitekaartje maakt nog steeds indruk. Ook in deze wereld van online communicatie. Een professionele uitstraling ligt voor het oprapen. Wij zorgen ervoor dat je briefpapier, enveloppen, flyers en brochures er indrukwekkend uitzien. De keuze in soorten papier, formaten en kleuren is ongekend, van budget tot luxe van speciaal tot doe maar lekker gewoon. Wij kunnen je hierin voorzien.

Benieuwd geworden naar Promotional Products?

Neem dan contact met ons op.